Render Xperia Z4 smartphone uitgelekt in e-mail Sony

De afgelopen weken staat Sony regelmatig negatief in het nieuws vanwege de grootschalige hack aanval. Er zijn vele e-mails uitgelekt van Sony, ook zijn er renders van de nieuwe Xperia telefoons opgedoken. Sony’s toestellen figureren al enige tijd in James Bond films. 

Sony-Xperia-Z4

Enige tijd geleden was er een grootschalige hack bij Sony Entertainment. Uit de e-mails is gebleken dat er mail wisselingen zijn geweest over de gesponsorde telefoons in de nieuwe James Bond film Spectre. Daarin moet een Sony Xperia Z4 gaan figureren. Een render van het toestel is in de uitgelekte mail bijgevoegd. Zo krijgen we een goed inzicht was Sony van plan is met de opvolger van de Xperia Z3.

Wel is de e-mail al van enige tijd geleden. Als we de render mogen geloven zal Sony de toestellen vooral veel dunner gaan maken dan de vorige Xperia modellen. Eerder ging al het gerucht dat de Sony Xperia Z4 en de Z4 Ultra op 5 januari zou aankondigen. De toestellen worden waarschijnlijk aangekondigd tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Vorig artikel‘Tor-netwerk gaat mogelijk offline’
Volgend artikeliPhone 6 meest gezochte smartphone van 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in