GTA Chinatown Wars voor Android beschikbaar

Het heeft een jaartje of vier geduurd, maar GTA Chinatown Wars is dan eindelijk beschikbaar voor Android. De mobiele game kwam oorspronkelijk al in 2010 uit voor de iOS devices, de Android versie is deze week verschenen. Vanuit de Google Play Store is GTA Chinatown Wars te downloaden. 

GTA-Chinatown

Vanuit de Google Play Store is de nieuwe game te downloaden voor een bedrag van 4,49 euro. Deze versie van Chinatown Wars heeft een aantal verbeteringen waaronder widescreen support, betere graphics, nieuwe effecten en compatibiliteit met draadloze controllers.

GTA Chinatown Wars downloaden: 

De iOS versie van GTA Chinatown Wars heeft ook een update gekregen welke de Retina display support toevoegt en de verbeteringen welke ook aanwezig zijn in de Android versie. GTA Chinatown Wars kwam oorspronkelijk in 2009 uit voor de Nintendo DS en PSP en de game werd een jaar later naar iOS gebracht. Het spel is beschikbaar voor apparaten die draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich of hoger en weegt 882MB. Wel is het aangeraden om de game te downloaden via een wifi netwerk om zo de hoge datakosten tegen te gaan.

Vorig artikelMet deze wearable mis je nooit meer een tv-programma
Volgend artikelChinese telefoonmaker Xiaomi is miljarden waard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in