Moto G met 4G opgedoken op Braziliaanse website

De Moto G is een van de meest verkochte budget smartphones en beschikt daarnaast over prima hardware specificaties. Tot op heden ontbrak er een belangrijke functionaliteit op de smartphone, zo was er geen 4G ondersteuning aanwezig. Vandaag is er een variant opgedoken welke de beschikking heeft over 4G.

Moto-G-4G

Op de Braziliaanse website van Motorola is informatie opgedoken over een Moto G model met 4G ondersteuning. Motorola heeft het bestaan van het toestel nog niet bevestigd, maar geheel onverwacht zou het niet zijn. Vorig jaar heeft Motorola ook al een 4G-versie op de markt gebracht van de eerste Moto G smartphone.

Moto G 4G:

Het 4G model heeft de beschikking over een 5-inch scherm met een HD resolutie. Intern is er een 1,2Ghz Quad Core processor aanwezig in combinatie met 1GB aan werkgeheugen. Het model moet standaard beschikken over 16 GB opslagruimte, al is er ook de mogelijkheid dat uit te breiden met een microSD-geheugenkaart. De accu zou iets groter zijn, met een capaciteit van 2390 mAh in plaats van 2070 mAh

Vorig artikelLG komt met nieuwe ultra hd-tv’s
Volgend artikelDigiD kampt met storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in