1 miljoen downloads voor Nokia Here

Nokia brengt momenteel nog enkele apps uit, waaronder Nokia Here. Nokia Here is een gratis navigatie-app welke beschikbaar is voor Android. De app is populair aangezien Nokia Here in drie weken tijd al meer dan een miljoen keer is gedownload. 

Nokia-here

In oktober heeft Nokia de applicatie uitgebracht voor Android. In eerste instantie ging het alleen om een beta-versie, maar vanaf december werd de Nokia Here applicatie ook vrijgegeven in de Google Play Store. In de Play Store is de navigatie-app nu in de categorie 1 tot 5 miljoen downloads te vinden.

In vergelijking met de Google Maps app heeft Nokia nog een lange weg te gaan aangezien de Google maps app al op de miljard staat. Here Maps was tot voor kort exclusief voorbehouden voor Windows Phones, maar ook op de andere platformen doet de navigatie app het goed. Here Maps beschikt over gratis offline navigatie, hierdoor wordt er geen databundel gebruikt. De app biedt tevens verkeersinformatie, dit gaat wel van je databundel af aangezien de informatie via het internet wordt verkregen.

Vorig artikel”HTC One M9, HTC Hima afbeeldingen opgedoken’
Volgend artikelLG G Flex 2 opgedoken in Las Vegas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in