Lenovo wil high-end smartphones onder Motorola naam verkopen

Lenovo is van plan om het Motorola merkt in te zetten als high-end merk voor de high-end smartphones. Na de overname van Motorola door Lenovo zullen beide merken opnieuw gepositioneerd worden, zo meldt de fabrikant. De naam Motorola wordt voornamelijk gebruikt voor de high-end smartphones terwijl Lenovo onder de eigen naam de goedkope smartphones zal uitbrengen. 

Moto-G-4G

Smartphones van meer dan 400 euro worden uitgebracht onder de Motorola merknaam, de goedkopere smartphones worden dan verkocht voor een lagere adviesprijs onder de Lenovo merknaam. Het is nog onduidelijk wat voor effect het zal gaan hebben op de huidige line-up. Op dit moment heeft Motorola enkele budget smartphones welke zeer populair zijn waaronder de Moto G en Moto E. Of Lenovo nu stopt met die productlijnen of ze voorziet van een Lenovo-logo is nog onbekend.

Ongeveer een jaar geleden heeft Lenovo bekend gemaakt dat ze Motorola hebben overgenomen van Google. Inmiddels is de overname zo goed als afgerond. Binnenkort kunnen we de eerste smartphones verwachten welke zijn voorzien van de Lenovo merknaam. Op dit moment is Lenovo als smartphone merk nog redelijk onbekend in Nederland. Wereldwijd is Lenovo een van de grootste smartphonemakers.

Vorig artikelOnline pokerbot Cepheus onverslaanbaar
Volgend artikelScherm iPhone 6 en iPhone 6 Plus kwetsbaar voor krassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in