Mediamarkt 21% btw weg ermee actie: Geldig voor Apple producten?

De reclames van de mediamarkt 21% BTW weg ermee actie zijn volop zichtbaar op zowel internet als TV. Vanaf woensdag 18:00 tot en met Zondag 1 februari 22:00 zijn de jaarlijkse 21% weg ermee dagen bij de Mediamarkt. Tijdens deze dagen wordt er een flinke korting gegeven op verschillende producten, waaronder laptops, foto, video, smartphones, computers etc. Maar zijn ook de Apple producten geldig?

macbook-pro-retina

Helaas heeft de Mediamarkt in de voorwaarde opgemaakt dat Apple producten volledig zijn uitgesloten van deelname, dit betekent geen iPads, iPhones, Macbooks en de overige producten van Apple. Het komt vaker voor dat Apple is uitgesloten voor bepaalde acties.

Wij hebben contact opgenomen met enkele Mediamarkt vestigingen. Mediamarkt krijgt een bepaald budget van Apple om modellen tegen de korting te verkopen. Het is dus mogelijk dat er tijdens de btw weg ermee actie aan aantal modellen worden voorzien van een korting. Vorig jaar was dit tijdens de BTW actie ook zo, toen enkele CTO modellen waren voorzien van een korting.

Vanuit bronnen hebben wij ook vernomen dat de Mediamarkt dit jaar drie modellen in de aanbieding heeft, waaronder een Macbook pro 13-inch, Macbook Air en een iMac. Het gaat hierbij wel om een minimale voorraad. Indien er vanaf aanstaande woensdag 18:00 interessante Apple aanbiedingen verschijnen of de website van mediamarkt zullen wij dit artikel bijwerken.

Vorig artikelOok BCC start met BTW-weg-ermee actie
Volgend artikelMediamarkt BTW weg ermee actie: Dit moet je weten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in