Android 5.0 Lollipop nu ook beschikbaar voor Galaxy S5 toestellen

Voor de Nederlandse bezitters van een Galaxy S5 smartphone is het nu mogelijk om de nieuwe Android 5.0 Lollipop update te installeren op de smartphone. Samsung is deze week begonnen met het verspreiden van de update. De update zou automatisch binnen moeten komen indien ingesteld, als de update nog niet is verschenen op het scherm kan je het toestel het beste handmatig laten scannen naar de nieuwe update. 

Android-Lollipop

De update was al een week of 2 beschikbaar, maar dit was alleen via Samsung kies voor de PC, nu is het ook mogelijk om de update via WiFi of 3G te installeren. De update zelf is ruim 900 MB, maar je hebt minimaal 3 GB nodig om het te installeren. Het is daarom aangeraden om de update niet via een 3G databundel te installeren maar wel via WiFi.

Android Lollipop is de laatste versie van het besturingssysteem en moet de Android 4.4 versie opvolgen. Vooral de interface is flink aangepast bij de smartphone. Samsung rolt de update langzaam uit onder gebruikers, het kan nog enkele dagen duren voordat de update bij iedereen is uitgerold. Handmatig kan je de update installeren via: instellingen -> Systeem -> Toestel-info -> Systeemupdates.

Vorig artikelMicrosoft komt met Outlook voor iOS en Android
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S6 bevat geen Snapdragon 810 chipset’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in