Afbeeldingen Samsung Xcover 3 opgedoken

Samsung zal later dit jaar waarschijnlijk een nieuw model op de markt brengen in de robuuste Galaxy Xcover lijn. Het gaat hierbij om de opvolger van de robuuste Galaxy Xcover 2 smartphone. Samsung heeft tegenwoordig smartphones in verschillende segmenten, de Xcover 3 is bedoeld voor avontuurlijke gebruikers, zo is de smartphone voorzien van een stevige behuizing en extra bescherming. 

Xcover-3-smartphone

De Galaxy XCover 3 is opgedoken op internet en is bedoeld voor de ruigere doelgroep. Samsung verkoop de ruigere smartphone in de Active en Xcover serie. De nieuwe XCover 3 is op de foto gezet en beschikt over behoorlijk veel bescherming. Het apparaat zou beschikken over een 4,8-inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels.

Intern is er waarschijnlijk een Marvell Armada PXA1908-SoC terugvinden. Dit is een 64-bit quad-core Cortex A54 processor welke op een snelheid van 1,2Ghz zijn werk kan doen. Daarnaast zou er standaard 1GB aan RAM aanwezig zijn. Aan de achterzijde vindt men een 5-megapixel camera en aan de voorzijde een 2-megapixel front-facing exemplaar. Gezien de behuizing is de smartphone stof en waterdicht. De Xcover 3 lijkt op een betaalbaar toestel welke zal draaien op Android 4.4.4.

Vorig artikelWebsite The Pirate Bay weer online
Volgend artikelFlitstmeiser vanaf maart ook in België beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in