Whatsapp begonnen met uitrol belfunctie

Whatsapp is begonnen met de uitrol van de langverwachte bel-functionaliteit. Via deze nieuwe functie is het mogelijk om met elkaar te bellen. Via een nieuwe belknop in de actiebalk van de Android-app is het voor een aantal gebruikers mogelijk om via hun dataverbinding te bellen. 

Als er via Whatsapp wordt gebeld zijn er een aantal functionaliteiten aanwezig, waaronder de mogelijkheid om de luidspreker in te schakelen, de microfoon te dempen of een sms-bericht te versturen. Ook kan je via de grote rode balk aan de onderkant het gesprek annuleren.

Belfunctie Whatsapp:


Verschillende gebruikers melden dat de nieuwe functie alleen werkt in combinatie met de laatste Whatsapp app. Volgens een aantal gebruikers op Reddit, werkt Whatsapp met een uitnodigingssysteem waarbij de gebruikers eerst door een contactpersoon gebeld moet worden. De afgelopen week heeft Whatsapp ook de nieuwe webversie uitgebracht, met de webversie is het mogelijk om vanaf je computer en/of tablet berichten te versturen via Whatsapp. Vooralsnog werkt de versie alleen voor Android.

Vorig artikelFlitstmeiser vanaf maart ook in België beschikbaar
Volgend artikelSamsung gaat Galaxy S6 voorzien van minder eigen apps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in