Blu Vivo Air: High-end Android smartphone en betaalbaar

De Blue Vivo Air is een smartphone waar we nog niet zoveel over gehoord hebben, dat klopt, de smartphone is nog niet beschikbaar in Nederland, maar is wel interessant. De Blue Vivo Air is een smartphone welke draait op Android 4.4.2. 

Blue-Vivo-Air

Omdat de smartphone een dun design heeft zijn er wel een aantal items verloren gegaan, denk hierbij aan de 3.5mm headphone jack en een microSD slot. De prijs is tevens ook erg interessant, in de VS wordt de smartphone verkocht voor 199 dollar, maar wat krijg je hiervoor:

Specificaties Blue Vivo Air:

De smartphone is 5.15mm dik en beschikt over een Mediatek Octacore chipset. Op dit moment draait de smartphone standaard op Android 4.4.2 Kitkat, een Android 5.0 update staat ook op de planning, maar een definitieve release is nog onduidelijk. Het smartphone beschikt ook over een 4,7-inch scherm met een 720p resolutie, het is een AMOLED scherm met Gorilla Glass 3 bescherming. Aan de voorzijde van de smartphone is een 5 megapixel camera aanwezig, terwijl er aan de achterzijde een 8 megapixel sensor aanwezig is.

Of de smartphone ook naar Nederland komt is nog onduidelijk, maar voor 200 dollar is de smartphone zeer interessant.

Vorig artikelQnap systemen beschikken nu over Chromecast ondersteuning
Volgend artikelGoogle en Microsoft betaalden voor omzeiling Adblock Plus

3 REACTIES

  1. Hoe heb je de telefoon naar Nederland gekregen? Ik kijk nu naar de blu vevo air lte, maar kan die niet naar Nederland laten versturen via Amazon. Iemand een oplossing?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in