Via deze methode wordt je Netflix aanbod uitgebreid

Netflix toont standaard niet alle series en films welke aanwezig zijn in het aanbod. De dienst toont alleen de films en series welke in het land aanwezig zijn. Via een eenvoudige aanpassing is het mogelijk om een veel groter aanbod te bekijken van de streamingsdienst. 

Netflix

Het is al enige tijd bekend dat het aanbod van Netflix per land verschillend is qua rechten. Verschillende gebruikers omzeilen al langer die regiobeperking via een VPN verbinding, zo is het in Nederland mogelijk om het aanbod uit de Verenigde Staten te bekijken. Nu blijkt dat het aanbod in het land ook verschillend is. De ene Netflix gebruiker heeft in Nederland meer films en series welke door andere niet  kunnen bekijken. Dit heeft allemaal te maken met de taal waarin Netflix wordt gebruikt.

Netflix heeft het volgende laten weten; De verschillende officiële talen in ons land zorgen ervoor dat Netflix niet voor elke serie of film kan voorzien van de juiste ondertitels. “In bepaalde landen is een gewijzigde taalvoorkeur van invloed op de content die je ziet op de website en apparaten.

Wie in Nederland netflix instelt met een Nederlandse ondertiteling krijgt alleen het aanbod te zien waarvoor een ondertiteling beschikbaar is. Als je de ondertiteling aanpast zal het aanbod flink gaan groeien.

Vorig artikelSonos introduceert nieuwe Blue Note Play 1
Volgend artikelSony verkoopt record aantal smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in