Uitrol Android 5.0 Lollipop voor Galaxy Note 3 begonnen

Samsung is begonnen met de uitrol van de Android 5.0 Lollipop update voor een aantal smartphones, waaronder de Galaxy Note 3 smartphone. Naar verwachting zal Samsung de update ook snel in Nederland vrijgegeven, aangezien de update onlangs is begonnen in Europa. 

Note-4

De uitrol van de Android 5.0 Lollipop update is begonnen in Europa voor de note 3 smartphone. De update is inmiddels al beschikbaar bij een groot aantal telefoonproviders in onder andere Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Roemenië, Polen, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk. Het lijkt zeer aannemelijk dat de update binnenkort ook in Nederland zal verschijnen.

De Galaxy Note 3 zou na de Galaxy S5 en Galaxy Note 4 het derde toestel zijn, welke de update zou krijgen naar Android 5.0. Maar dat plan is veranderd, aangezien de Galaxy S4 eerdere de update heeft ontvangen naar Android 5.0. De Galaxy Note 3 heeft de beschikking over een Snapdragon 800 processor van Qualcomm. Deze chipset heeft de beschikking over vier kernen op een snelheid van 2,3Ghz.

Vorig artikelWebversie iWork toegankelijk voor iedereen
Volgend artikelTips om je Smartphone te versnellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in