Persrenders Samsung Galaxy S6 Edge opgedoken

Vandaag zijn er een aantal persrenders opgedoken van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S6 Edge welke Samsung waarschijnlijk op 1 maart tijdens een persconferentie zal gaan presenteren. Op de persafbeelding is te zien dat de zijkant deel uitmaakt van het hoofdscherm. Het scherm gaat ook niet over de zijkant zoals wel het geval is bij de Note Edge smartphone. 

Galaxy-S6-Edge

De persrenders hebben overeenkomst met de renders welke eerdere deze week online zijn verschenen. De scherm functie is nog onduidelijk. Of er dus sprake is van drie schermen of één groot scherm is nog onduidelijk. Samsung zal de smartphone tijdens een evenement op 1 maart presenteren. Tevens wordt er naast de Galaxy S6 Edge ook een normale Galaxy S6 smartphone uitgebracht.

De Samsung Galaxy S6 Edge wordt hoogstwaarschijnlijk uitgevoerd met een 20-megapixelcamera aan de achterzijde, voorzien van optische beeldstabilisatie. Het lijkt er sterk op dat het scherm van de Galaxy S6 doorloopt via de zijkant van de smartphone als een geheel zoals te zien is in de afbeelding.

Vorig artikelLenovo gaat bloatware verminderen op laptops en desktops – update
Volgend artikelSony Xperia Z4-tablet met 2K resolutie opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in