VLC-app voor iOS, OS X en Windows vernieuwd

De iOS app van VLC is weer aanwezig in de Apple App Store. Sinds versie 2.4.1 is de app weer aanwezig in de app store. Deze week s de update met versienummer 2.4.1 verschenen in de app store. Zo zijn er enkele verbeteringen toegevoegd waaronder een verbetering aan de gebruikersinterface. 

VLC-IOS

De iOS app is na de update stabieler geworden bij het gebruik van UPnP en WiFi Sharing. Ook moet de app stabieler in het algemeen zijn. Versie 2.4 was in tegenstelling tot deze update wel een flinke update met vele nieuwe functionaliteiten waaronder de ondersteuning voor de iPhone 6 en het streamen van videomateriaal uit Google Drive

Desktop app

De Desktop app heeft ook een update gekregen. De app voor de desktop heeft versienummer 2.2.0 meegekregen en beschikt over meerdere functies, volgens de ontwikkelaar zat er meer dan één jaar werk in. De belangrijkste verbetering in de desktop app is dat verticale video’s nu automatisch worden herkend. Naast de huidige platformen is de dienst ook uitgebreid naar Android TV, Windows Phone en Windows RT.

Vorig artikel‘Huawei maakt aankomende Nexus smartphone voor Google’
Volgend artikelPopcorn Time op je smartphone of tablet voor Android en iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in