Popcorn Time op je smartphone of tablet voor Android en iOS

Popcorn Time is momenteel wereldwijd een populair platform, de grote Netflix concurrent heeft één groot voordeel, de dienst is gratis maar wel illegaal. Popcorn Time is voor vele platformen beschikbaar waaronder op iOS, Android, Windows Phone natuurlijk voor Windows. 

Pocorn-Time

Het team achter een van de populairste Popcorn Time forks; Popcorn-Time.se heeft laten weten dat er hard wordt gewerkt aan een verbetering voor het mobiele platform, zo komen er binnenkort een aantal flinke updates waardoor de app verbeterd moet gaan worden. Ook is er goed nieuws voor de iOS gebruikers, volgens de ontwikkelaar komt er een versie in de App Store, waardoor elke Apple gebruiker zonder jailbreak de app kan installeren. Hoe dit in zijn werkt gaan is nog onduidelijk, aangezien de app illegaal is en niet zomaar in de store kan komen van Apple.

Popcorn time voor Android:

Popcorntime.io is momenteel een van de populaire versies gebaseerd op het popcorn time platform. Popcorntime.io heeft voor Android 4.0.3 en hoger een Android app uitgebracht welke je kan downloaden via de website. Via de website is het mogelijk om de .apk te downloaden, deze kan je via de file browser installeren op je Android smartphone.

Popcorn time voor iOS:

Popcorn Time is uit op iOS. De langverwachte Apple-variant van de illegale videostreamingdienst is op iPhones en iPads te gebruiken, maar daar moet je je apparaat wel voor jailbreaken. Het was te verwachten maar Apple heeft de app niet toegelaten tot de App store. Hierdoor is de app niet te verkrijgen via de legale manier. De app is al enkele weken beschikbaar als downloaden – als je een gejailbreakt apparaat hebt moet je in Cydia de repo http://cydia.time4popcorn.eu toevoegen.

Er wordt volgens de ontwikkelaar ook gewerkt aan een nieuwe versie welke direct vanuit de store is te downloaden. Meer informatie is nog onduidelijk . Naast de iOS versie zonder jailbreak komt er ook een Windows Phone variant van de applicatie. Met Popcorn Time is het mogelijk om naar films en series te kijken. De dienst is in tegenstelling tot Netflix gratis omdat de video’s via het BitTorrentnetwerk worden binnengehaald. De gebruikers kunnen tijdens het downloaden direct de film bekijken met ondertiteling.

Windows:

Voor Windows is de Popcorntime.io de beste en vooral meest gebruikte variant. Via de website van popcorntime.io is het mogelijk om de beta te downloaden voor Windows 7 en hoger. Ook heb je de mogelijkheid om een versie voor Linux en Mac OS X te downloaden.

 

Vorig artikelVLC-app voor iOS, OS X en Windows vernieuwd
Volgend artikelKingston introduceert HyperX Fury muismatten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in