Smartphonemerk Honor gaat uitbreiden in Nederland

Het nieuwe smartphonemerk Honor, dat eind oktober 2014 werd geïntroduceerd in Nederland, gaat uitbreiden waaronder in Nederland. Het bedrijf zal twee nieuwe toestellen verkopen in Nederland. Dat heeft het Chinese merk dinsdag bekend gemaakt. Honor is een dochtermerk van Huawei welke zich voornamelijk richt op de goedkopere smartphones. 

Honor-6

Eind april zal Honor de nieuwe phablet de Honor  6 Plus en de Honor 4X budgetphablet verkopen in Nederland. Momenteel verkoopt het bedrijf in Nederland al de Honor 6 en de Honor Holly smartphone. De Honor 6 Plus is een grotere versie van de Honor 6. Het toestel heeft een 5,5 inch full hd-scherm. De smartphone is met 7,5mm even dun als de kleine variant.

Aan de achterkant van de smartphone zijn twee 8 megapixel camera’s aanwezig. Dankzij twee camera’s is het mogelijk om achteraf foto’s te kunnen scherpstellen. De 6 Plus heeft een forse 3600 mAh accu en een octacore Kirin 925-processor, gemaakt door Huawei. Qua specs redelijk high-end, in vergelijking met de concurrentie is de prijs vermoedelijk een stuk lager.

Met de introductie van de nieuwe smartphones heeft Honor in Nederland een groter aandeel met vier smartphones in verschillende categorieën. De Honor smartphones zijn alleen te koop via de online kanalen.

Vorig artikelPebble Time ook beschikbaar in metalen variant
Volgend artikelZenwatch van Asus rond april naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in