Zenwatch van Asus rond april naar Nederland

De nieuwe Zenwatch van Asus zal rond april verkocht worden in Nederland. Eind april moet de smartwatch voor een bedrag van 209 euro in de winkels liggen, ondanks de eerdere berichten dat de smartwatch niet naar Nederland komt. Asus heeft vandaag het nieuws bekend gemaakt tijdens een evenement op de MWC beurs in Barcalona. 

Zenwatch

De Zenwatch is een Android Wear-smartwatch van Asus. De smartwatch is voorzien van standaard functionaliteiten wat we ook terug vinden bij de andere smartwatches, het grootste verschil met de concurrentie is het uiterlijk. Asus zegt zich vooral op het design van het apparaat te hebben gericht, en dat is ook wel te zien. Zo is er een bandje van echt leer aanwezig en een zilveren afwerking.

De smartwatch beschikt over 512MB aan RAM geheugen en 4GB aan intern opslaggeheugen, Asus heeft de smartwatch uitgerust met een Qualcomm processor en een 369mAh accu. Tevens draait de smartwatch op het Android Wear OS. et apparaat heeft een scherm van 1,63″, met een amoled-resolutie van 320 x 320 pixels. Rond april zal de Zenwatch van Asus in Nederland verkocht worden.

Vorig artikelSmartphonemerk Honor gaat uitbreiden in Nederland
Volgend artikelNederlanders zijn gemiddeld 2 uur per dag online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in