‘Apple Watch wordt in april ook buiten VS verkocht’

Bij de introductie in april zal Apple waarschijnlijk de nieuwe Apple Watch ook buiten de Verenigde Staten beschikbaar maken, zo meldt de website 9to5mac. In welke landen de Apple Watch direct verkocht zal worden is nog onduidelijk. Bij de introductie van de iPhone en iPad waren de producten alleen te koop in de VS. 

Apple-Watch

Apple-ceo Tim Cook heeft volgens de bron tijdens een toespraak in de Apple Store in Berlijn laten weten dat de nieuwe Apple Watch ook buiten de VS in april verkrijgbaar zal zijn. Mogelijk is er dus een release aanwezig in meerdere landen. In welke landen het horloge meteen al zal worden verkocht, is echter nog niet duidelijk. Meestal is Duitsland een van de eerste landen waar het product direct verkocht zal worden, Nederland is meestal in de tweede verkoop aan de beurt.

Volgens 9to5Mac is het waarschijnlijk dat het horloge in Duitsland, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zal worden verkocht vanaf april. Of de Apple Watch vanaf april ook in de Nederlandse Apple Stores verkocht zal worden is nog onduidelijk.

Vorig artikelNederlanders zijn gemiddeld 2 uur per dag online
Volgend artikelLenovo komt met drie nieuwe tablets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in