Brein heeft Popcorn Time alternatief; Nacho Time offline gehaald

Het was van korte duur, Nacho Time was een Popcorn Time alternatief waarmee het eenvoudig was om via de browser gratis films te bekijken. In korte tijd kreeg de dienst veel bekendheid, maar inmiddels is er een waarschuwing op de website zichtbaar van de antipiraterij waakhond; Brein. 

Nachotime

Nacho Time heeft vergelijkbare functionaliteiten als Popcorn Time, ook de interface heeft veel weg van Popcorn Time. De dienst werkte echter in de browser, waarmee het kijken van films en series nog een stap makkelijker werd gemaakt. De populariteit van de nieuwe dienst lijkt ook Brein niet ontgaan te zijn, inmiddels is de website niet meer te bereiken.

De directeur van Brein, Tim Kuik, zei tegen de NOS al Nacho Time offline te willen halen, en dat is gelukt. De website weergeeft nu de volgende melding; Deze site is verwijderd door Stichting BREIN wegens aanbod van illegale entertainmentcontent. Popcorn Time is momenteel nog steeds in werking, dit komt doordat Popcorn Time niet via een website wordt gedraaid maar via programma’s. Zo kan de dienst makkelijk een nieuw domein in gebruik nemen als de website offline is gehaald door instanties.

Vorig artikelOnePlus komt in april met nieuwe productcategorie
Volgend artikelPebble Time meest succesvolle kickstarter-project

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in