HBO komt met eigen streamingdienst

HBO is een populaire zender, waaronder voornamelijk voor de populaire serie Game of Thrones. HBO komt nu met een eigen streamingdienst. Daarmee kun je populaire series als Game of Throners en bijvoorbeeld The Leftovers via de dienst bekijken. 

HBO

De dienst moet 15 dollar per maand kosten, hoeveel de dienst in euro’s kost is nog onduidelijk. De dienst staat los van HBO Go, dat is nu al een streamingsdienst van HBO.HBO Go is alleen bedoeld voor huidige abonnees van de zender.De streamingsdienst welke verder zal gaan onder de naam; HBO Now is vanaf april beschikbaar.

Consumenten die een abonnement op HBO willen, kunnen dat nu nog alleen doen via een kabelprovider. Met HBO Now kunnen consumenten een abonnement rechtstreeks via HBO afsluiten. Een releasedatum van HBO Now is niet bekendgemaakt, maar een release in april is zo goed als zeker. Ook is het nog niet bekend in welke landen HBO Now wordt aangeboden.

HBO Now release 

HBO Now zal voorlopig alleen in de Verenigde Staten te gebruiken zijn. Of het naar Nederland komt is dus nog maar de vraag.

Vorig artikelDownload Wie is de Mol app voor iOS en Android
Volgend artikelWaarom is Popcorn Time alternatief; Nacho Time offline?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in