Waarom is Popcorn Time alternatief; Nacho Time offline?

Gister was Nacho Time het gesprek van de dag, met de nieuwe dienst was het eenvoudig om via een browser video’s en series te bekijken. De dienst heeft veel weg van Popcorn Time en werkt zeer eenvoudig via een website op verschillende problemen. De werking van de dienst was alleen van korte duur. 

Nachotime

Stichting Brein kreeg het alternatief voor Popcorn Time snel door waardoor de dienst offline is gehaald door Stichting brein. Nacho Time is sinds gisteravond niet meer te bereiken. Ook wordt er op het domein een melding getoond vanuit Stichting Brein.

Nacho Time werd gisteren in een korte tijd zeer populair. De site werd veel gedeeld op sociale media en was zelfs een tijdje overbelast door de grote populariteit. De website zorgt ervoor dat films op een simpele manier gestreamd worden via de website. De website werd gehost op een Nederlandse server. Daarom was de dienst in een korte tijd ook weer offline gehaald. In de brief welke naar de beheerder is gestuurd werd gewezen op de inbreuk van bescherm materiaal. Voor nu moeten we Popcorn Time weer even gebruiken, of de dienst op een ander domein weer verder gaat is nog onduidelijk.

Vorig artikelHBO komt met eigen streamingdienst
Volgend artikelMicrosoft brengt Office 2016 voor Mac uit als preview

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in