Motorola Moto G met 4G te koop in Nederland

De Motorola Moto G is een populaire smartphone welke wordt verkocht voor een aantrekkelijke prijs. De fabrikant heeft een vernieuwd model op de markt gebracht welke de beschikking heeft over een 4G connectie. De nieuwe smartphone combineert krachtige hardware met de nieuwste Android versie. 

motorola-moto-g-4

De Moto G met 4G is vanaf deze week te koop in Nederland voor een adviesprijs van minder dan 200 euro. De Motorola Moto G 4G (2015) is direct leverbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels en fysieke winkels. Het toestel is in Nederland beschikbaar in twee kleuren, waaronder zwart en wit. Nederland is één van de eerste landen war de smartphone verkocht wordt.

De hardware van de Moto G 4G is identiek aan de Moto G welke eind vorig jaar verscheen. De smartphone heeft de beschikking over een 5-inch HD scherm met een resolutie van 720×1280 pixels. Intern is er een 1,2Ghz quad-core processor aanwezig in combinatie met 1GB aan RAM. Tevens beschikt de smartphone over 8GB aan interne opslag wat je eventueel kan uitbreiden met een microSD kaart. 

Vorig artikel‘LG gaat volgende Nexus smartphone ontwikkelen’
Volgend artikelGod of War 3 verschijnt 15 juli voor PlayStation 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in