Samsung Galaxy S6 software gebruikt 9 GB

Samsung heeft de Galaxy S6 niet uitgerust met een microSD geheugenslot, de interne opslag kan je helaas niet uitbreiden. De standaard aanwezige software van de Galaxy S6 neemt wel erg veel ruimte in  beslag. Op een Samsung Galaxy S6 met een opslagcapaciteit van 23GB blijft er slechts 23GB beschikbaar voor de gebruikers. 

Galaxy-S6-smartphone

De overige 9GB wordt gebruikt voor de systeemsoftware en de standaard apps van Samsung. De 23GB is de beschikbare opslagcapaciteit na registratie van de Galaxy S6 en het bijwerken van de standaard meegeleverde applicaties. Bijna een derde van de opslagruimte is dus al ingenomen voordat je het toestel kan voorzien van eigen applicaties en bestanden.

Samsung heeft niet alleen bij de Galaxy S6 veel opslag al standaard gebruikt. De Galaxy S5 beschikt ook over een groot deel van de interne opslagcapaciteit voor systeem software. Het voordeel van de Galaxy S5 is wel dat je het kan uitbreiden met een microSD kaartje, vanwege het nieuwe design van de Galaxy S6 is dit helaas niet mogelijk bij de S6 en S6 Edge.

Vorig artikelSuper Mario 64 nu in HD beschikbaar vanuit browser
Volgend artikelAmazon komt met onbeperkte webopslag voor 55 euro per jaar

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in