32GB versie Samsung Galaxy S6 heeft 23GB bruikbaar geheugen

Over enkele dagen ligt de nieuwe Samsung Galaxy S6 in de Nederlandse winkels. Het was al bekend dat Samsung minder standaard apps heeft meegeleverd op de Samsung Galaxy S6, daarnaast zijn er wel een aantal nieuwe Microsoft apps standaard aanwezig. 

Galaxy-S6-smartphone

Het is altijd interessant om te weten hoeveel geheugen er uiteindelijk beschikbaar is voor de opslag van apps, foto’s en video’s. Van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn drie uitvoeringen wat betreft opslag, er is een 32-, 64- en 128GB variant beschikbaar. Voor de extra opslag moet je wel een fors bedrag extra neerleggen. Voor elke verdubbeling van opslag moet je 100 euro extra betalen. Dat wil zeggen dat de adviesprijs van de 128GB Samsung Galaxy S6 Edge 1049 euro is.

Samsung heeft de Galaxy S6 voor het eerst niet voorzien van een microSD kaartlezer. Wanneer je de Galaxy S6 voor de eerste keer opstart, wordt er 9GB aan opslag gebruikt, het grootste gedeelte wordt in gebruik genomen door de systeemsoftware, dit is namelijk 6,57GB. Bij de 32GB variant is er 23GB voor de gebruiker beschikbaar. Bij de  64 GB en 128 GB versie, is er respectievelijk ongeveer 55 GB en 119 GB aan geheugen vrij.

Vorig artikelGeen buien op Buienradar vanwege storing
Volgend artikelVodafone en Napster gaan samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in