HTC One M9 beschikt over 21GB vrije opslag

De HTC One M9 wordt standaard met 32GB opslagruimte geleverd, daarvan is slechts 21GB beschikbaar voor de gebruikers. Ruim 10GB wordt gebruikt door het systeem en de standaard meegeleverde apps welke aanwezig zijn op de smartphone. 

HTC-One-M9

Als je de HTC One M9 voor het eerst gebruik zal je merken dat er niet 32GB beschikbaar is maar slechts 21GB opslag. 10GB van het toestel wordt ingenomen door het besturingssysteem, HTC Sense, en apps die HTC meelevert. Er wordt altijd opslagcapaciteit gebruikt voor de systeem bestanden en software, maar 10GB is wel heeft veel voor een smartphone met Android 5.0. Zo is er op de Samsung Galaxy S6 zo’n 23 GB beschikbaar voor gebruikers, terwijl je op de Nexus 6 zelfs ruim 26 GB vrij hebt.

Wel heeft de HTC One M9 een voordeel dat je het toestel kan uitbreiden via een microSD kaart, hierdoor kan je de interne capaciteit uitbreiden via een microSD kaar tot 128GB. De HTC One M9 is vanaf deze week beschikbaar in Nederland. In Nederland wordt de smartphone verkocht voor 749 euro.

Vorig artikelLG presenteert G4 smartphone waarschijnlijk op 28 april
Volgend artikelOnePlus komt binnenkort met DR-1 Drone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in