Google komt met chromeselfie

Het is vandaag 1 april en voor Google staat deze dag in het teken van nieuwe producten en functionaliteiten, zo is vandaag al de Pack-man variant in Google Maps uitgebracht en de nieuwe Chrome Selfie. Met de Chrome Selfie is het mogelijk om vanuit Chrome een selfie te maken vanaf je tablet op smartphone. 

Google

Indien je vanaf de smartphone klikt op de ChromeSelfie button komt er een split screen met de Chrome browser en de front camera. Vanaf deze pagina is het mogelijk om de foto te delen met de hashtag; ChromeSelfie. Google zet daarom voor de 1 april grap voornamelijk in op de selfie hype.

De button is alleen zichtbaar voor de tablet en smartphone gebruikers welke de beschikking hebben over de Chrome browser.

1 april: Pack Man in Google Maps:

Pac-Man in Google Maps is heel makkelijk te openen, ga naar Google Maps en druk op het Pac-Man icoon aan de linker onderkant op het scherm. Plotseling zie je dat Google Maps omtovert tot de klassieke Pac-Man arcade. Wel moet je beschikken over voldoende straten om zo een groot speelveld te creëren.

Google pakt altijd uit met zijn diensten, waaronder de Google Maps dienst. Vorig jaar was Google Maps nog in teken van de reality-game Pokemon.  Hierbij kregen gebruikers de opdracht om met hun smartphone alle Pokémon die ooit bedacht zijn, te vangen. Deze waren verspreid over de gehele Google Maps kaart.

Vorig artikelOnePlus komt binnenkort met DR-1 Drone
Volgend artikelHet is weer 1 april: Google PacMan, Chromeselfie en MS DOS voor smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in