HTC onthult grotere versie One M9

HTC heeft vandaag in China de HTC One M9+ onthuld, het gaat hierbij om en smartphone welke de beschikking heeft over een groter scherm van 5,2-inch. Al enkele weken zijn er geruchten opgedoken over de nieuwe smartphone, maar vandaag is de smartphone dan ook definitief aangekondigd door HTC. 

HTC-One-M9+

De One M9+ heeft 5,2 inch-scherm met een qhd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De normale HTC One M9 beschikt over een 5 inch-scherm met een full hd-resolutie van 1920 x 1080 pixels. Ook is de interne processor aangepast, normaal gesproken maakt de processor gebruik van een Qualcomm chip, de HTC One M9+ krijgt een Mediatek processor met 3GB aan RAM. In totaal is er 32GB aan opslagruimte beschikbaar.

De HTC One M9 beschikt naast het grotere scherm ook over een vingerafdrukscanner, deze is verwerkt in de fysieke thuisknop. Het nieuwe toestel heeft bovendien een duo-camera aan de achterkant, net als de eerdere One M8. Door de dubbele camera kan je de foto’s achteraf scherp stellen. Het is onduidelijk of de telefoon ook in Europa zal verschijnen, met een aankondiging in China richt het bedrijf zich voornamelijk op de Aziatische markt.

Vorig artikeliOS 8.3 met Nederlandstalige Siri uitgebracht
Volgend artikelWindows 10 krijgt in 2016 twee grote updates

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in