Microsoft Office voor Windows 10-smartphones eind deze maand beschikbaar

Microsoft zal eind deze maand een vroege versie van Office voor Windows 10 publiceren. Vergeleken met andere versies van het OS is de software flink aangepast. De versies voor de desktop en tablets welke draaien op een preview van Windows 10 zijn al eerder vrijgekomen. 

microsoft-office-ipad

In een blog bericht op de website van Microsoft heeft het bedrijf laten weten dat er een Office versie voor Windows 10 smartphones op komst is. Vroege versies van de Universal Office-apps komen nog voor het einde van de maand beschikbaar voor de gebruikers welke een previewversie van het OS hebben draaien. Verder wil Microsoft de komende weken meer informatie vrijgegeven over de nieuwe Office-app.

Microsoft heeft al laten weten dat de besturing van Office op de smartphones anders werkt dan normaal, zo zijn veel commando’s aangepast en verplaats naar de onderzijde van het scherm. Tevens is er ook meer informatie beschikbaar gemaakt over Office 2016 voor de desktop, deze software wordt voornamelijk moderner door de nieuwe interface van het platform.

In februari maakte Microsoft zijn eerste versie van Office voor Windows 10 beschikbaar. Deze versie was alleen beschikbaar voor tablets en desktops.

Vorig artikelApple CarPlay beschikbaar in Nederland
Volgend artikelChrome OS met nieuwe launcher en Material Design beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in