Sony begonnen met uitrol Android Lollipop voor Z1, Z1 Compact en Z Ultra

Sony is begonnen met de uitrol van Android 5.0 voor een aantal Xperia Z1 smartphones. Eerder deze maand was Sony al begonnen met de uitrol voor de meest recente smartphones, inmiddels is de Android 5.0 update ook beschikbaar voor de Xperia Z1, Xperia Z1 Compact en de Xperi Z ultra. 

Lollipop

Sony heeft bekend gemaakt dat de uitrol van de Android 5.0 Lollipop update nu ook van start is gegaan voor de Xperia Z1, Xperia Z1 Compact en de Xperia Z Ultra. De update zal binnen twee tot drie weken wereldwijd beschikbaar zal zijn. Binnen enkele dagen moet de update dus ook in Nederland komen voor de Nederlandse smartphones.

De update voor de Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact en Xperia Z Ultra brengt onder andere de nieuwe Material Design interface van Android 5.0 Lollipop met zich mee, daarmee heeft Sony het vergrendelscherm van de smartphones vernieuwd. Andere Xperia Z toestellen, waaronder de Xperia Z en de Xperia Tablet Z krijgen ook binnen enkele weken een update beschikbaar naar Android 5.0.

Vorig artikelPopcorn Time installeren op iOS, Android en Windows
Volgend artikelMicrosoft brengt Halo-games uit voor iOS en Windows

6 REACTIES

  1. Hallo,

    Ik heb een z1 compact maar heb nu nog steeds geen update gekregen? Iemand hetzelfde probleem of iemand een oplossing hiervoor?

  2. Ik ben er niet echt dadelijk wild van. Het vergrendelscherm is nu verplicht? Kun je dit niet meer afzetten. Ik zoek me rot maar kan niets vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in