OnePlus evenement op 20 april; wat kunnen we verwachten?

OnePlus heeft uitnodigingen naar de pers verzonden over een nieuw evenement, het gaat hierbij om een evenement op maandag 20 april. OnePlus heeft een tweet verzonden vanuit het OnePlus One account met een afbeelding; met de tekst; You’re Invited!.  

Ook meldt OnePlus bij de tweet dat er vanalles kan gaan gebeuren, dus wat we gaan zien is vooralsnog onduidelijk. Het kan zijn dat OnePlus een nieuwe smartphone zal aankondigen, waaronder wellicht de opvolger van de Oneplus One, of een goedkopere variant van de OnePlus One smartphone.

OnePlus Two:

OnePLus-Two

Er gaan momenteel geruchten rond dat OnePlus tijdens het evenement de OnePlus 2 zal presenteren welke later dit jaar verkocht zal worden. Het is al enige tijd zo goed als zeker dat OnePlus de nieuwe OnePlus Two op de markt zal gaan brengen. Mogelijk beschikt de OnePlus Two over een QHD scherm met een vingerafdrukscanner en 4GB aan werkgeheugen. Daarnaast staan er ook al langere tijd plannen voor een goedkopere OnePlus smartphone. De nieuwe OnePlus Two wordt namelijk fors duurder dan de huidige smartphone.

Vorig artikelWhatsapp krijgt backup functionaliteit via Google Drive
Volgend artikelEerste patch voor GTA 5 PC beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in