Sony Lek: Beelden Xperia Z4

Sony heeft kort geleden pas de Xperia Z3 op de markt gebracht, maar er duiken alweer afbeeldingen op van de opvolger. Door de grote hackaanval bij Sony van enkele maanden geleden zijn er veel afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. Wikileaks heeft deze week bekend gemaakt dat ze toegang hebben verkregen tot tienduizenden interne documenten. 

Xperia-Z4

Nieuw design:

Hierdoor zijn er ook enkele afbeeldingen gevonden van de nieuwe smartphone. Deze werden kort na de ontdekking over het hele internet verspreid. Het gaat hierbij om enkele reder afbeeldingen welke zijn opgedoken. Sony zou de nieuwe smartphone voorzien van een volledig metalen behuizing en een nieuw design. Daarnaast is de Xperia Z4 volgens de documentatie ook voorzien van een vingerafdrukscanner. Xperia-Z4-2

Het design oogt verder modern en strak. Sony lijkt hiermee een nieuwe weg ingeslagen te zijn. Aangezien de voorgaande Xperia modellen vaak in de zelfde design stijl zijn ontwikkeld. Qua specificaties en interne hardware is er nog maar weinig bekend, het is inmiddels wel duidelijk dat het een high-end smartphone zal worden met de beschikking over vele high-end componenten, vermoedelijk draait de smartphone op een Snapdragon processor en is er een scherm van 5,5-inch aanwezig.

Vorig artikelHTC gestart met Android 5.0 uitrol voor HTC Desire Eye
Volgend artikelSony presenteert nieuwe Xperia Z4 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in