Lenovo presenteert smartphone met 4GB RAM

Lenovo heeft een nieuwe smartphone uitgebracht welke de beschikking heeft over 4GB aan werkgeheugen. Het gaat hierbij om de nieuwe Lenovo K80, de smartphone draait op Android 5.0 Lollipop en wordt vooralsnog alleen in China verkocht, of de smartphone ook naar Nederland komt is nog onbekend. 

lenovo-k80-700x394

De Lenovo K80 is niet de eerste smartphone met 4GB aan RAM, De Xiaomi Note Pro heeft ook de beschikking over 4GB aan interne RAM. Deze smartphone krijgt een scherm met een formaat van 5,5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. In de smartphone zit de Atom-processor van Intel.

Specificaties:

De specificaties heeft de beschikking over een 13 megapixel camera, bovendien is er ook een optische beeldstabilisatie aanwezig. De opslagcapaciteit van het toestel bedraagt 64GB. Met een interne capaciteit van 4000mAh heeft de smartphone veel inhoud. Lenovo heeft de smartphone uitgerust met Android 5.0 Lollipop en zal verschijnen in het zwart, zilver of rood. In China is de Lenovo K80 vanaf 30 april verkrijgbaar, voor een prijs van omgerekend nog geen 270 euro.

 

Vorig artikelAandeel Microsoft fors omhoog
Volgend artikelAcer onthult Liquid X2: Flinke accu en ondersteuning voor drie simkaarten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in