Acer onthult Liquid X2: Flinke accu en ondersteuning voor drie simkaarten

Acer heeft vandaag de nieuwe Liquid X2 smartphone op de markt gebracht, de nieuwe smartphone van Acer heeft een flinke batterijduur. Dit komt voornamelijk door de accu welke een vermogen heeft van 4000mAh, ook heeft de smartphone ruimte voor drie simkaarten. 

Liquid X2

De Liquid X2 moet de opvolger gaan worden van de huidige Liquid X1 phablet, de huidige phablet van Acer is overigens niet in Nederland verkrijgbaar. Heel veel heeft Acer nog niet bekend gemaakt over de smartphone, maar uit een lijst van specificaties kunnen we toch al wat opmaken.

Specificaties:

Zo is duidelijk dat de smartphone de beschikking heeft over een interne accu met een capaciteit van 4000mAh, hiermee is de accu in vergelijking met de concurrentie een stuk krachtiger. Ter vergelijking, de Samsung Galaxy S6 Edge en iPhone 6 Plus moeten het doen met respectievelijk 2600mAh en 2915mAh.

De Acer Liquid X2 wordt verder uitgerust met een scherm van 5,5 inch, een 13-megapixel camera aan de voor- én aan de achterkant. Ook heeft de smartphone ondersteuning voor tri-sim, hiermee kan je drie simkaarten in het toestel gebruiken.

Vorig artikelLenovo presenteert smartphone met 4GB RAM
Volgend artikelIBM opent tweede datacenter in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in