Xiaomi introduceert goedkope Mi 4 smartphone

Xiaomi heeft een goedkope Mi 4 smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om een goedkopere versie van het topmodel. Het toestel kost omgerekend 191 euro, naar verwachting komt de smartphone niet officieel naar Nederland, aangezien de smartphone vooralsnog alleen is gericht op de Indiase markt. 

Xiaomi-Mi-4

De Mi 4i heeft een plastic unibody behuizing, de smartphone zal verschijnen in vijf verschillende kleuren. Xiaomi heeft de focus voornamelijk gelegd op de accucapaciteit van de smartphone, zo beschikt de smartphone over een capaciteit van 3120mAh.

Net als de Mi 4 heeft de Mi 4i een 5″ IPS-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. het toestel heeft de beschikking over een Snapdragon 615-soc met acht 64-bit Cortex A53 kernen, hiervan draaien er vier op 1,7Ghz en vier op 1,1Ghz. De duurdere variant van de smartphone beschikt over een Snapdragon 801 processor. Ook heeft Xiaomi wijzigingen toegepast in de camera. De camera aan de achterkant met een maximale resolutie van dertien megapixels heeft een diafragma van f/2.0. Aan de voorzijde. Aan de voorzijde is een camera aanwezig van 5 megapixels.

Het toestel beschikt over een werkgeheugen ter grootte van 2GB in combinatie met 16GB aan interne opslagruimte. Vanaf 30 april wordt de smartphone verkocht in India voor 12,999 rupees, omgerekend is dat ongeveer 191 euro.

Vorig artikelNederlandse overheid betaalt 1,7 miljoen voor ondersteuning Windows XP
Volgend artikelStopcontacten en USB-poorten binnenkort aanwezig in de trein

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in