Stopcontacten en USB-poorten binnenkort aanwezig in de trein

Het heeft even geduurd, maar de NS zet nieuwe treinen in welke beschikken over stopcontacten en USB-poorten. De 58 nieuwe moderne sprinters moeten volgend jaar gaan rijden in Nederland. De sprinters die nu over het spoor rijden kregen bij introductie in 2010 behoorlijk wat kritiek van reizigers. 

De huidige sprinters beschikken namelijk niet over stopcontacten en USB poorten. In de nieuwe sprinters zijn er in alle coupés stopcontacten en USB poorten te vinden waardoor je de apparatuur kan opladen in de trein. Of dit soort aansluitingen bij elke plek te vinden zijn is overigens nog onduidelijk.

De nieuwe Sprinters zijn totaal anders dan de Sprinters die nu al door het land rijden, ze zijn voornamelijk een stuk zuiniger. Helaas wordt er geen WiFi ingebouwd, aangezien dit nog via het 3G of 4G netwerk verloopt. In de bestaande intercity treinen is er wel een wifi verbinding te vinden, maar zijn er geen stopcontacten. De 58 nieuwe treinen moeten volgend jaar vanaf december in Nederland gaan rijden.

Vorig artikelXiaomi introduceert goedkope Mi 4 smartphone
Volgend artikelNieuw homescreen Windows 10 voor smartphones opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in