Testversie Office 2016 vrijgegeven

Microsoft heeft vandaag de nieuwe testversies van Office 2016 vrijgegeven, zo heeft het bedrijf laten weten tijdens het Microsoft Ignite evenement. Office 2016 beschikt over nieuwe versies van Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Outlook. De testversie van het vernieuwde Office 2016 is te downloaden voor office 265 abonnees. 

Office-2016

Om de testversie te installeren is het wel vereist dat er minimaal Windows 7 of hoger aanwezig is. Wie geen abonnement heeft op Office 365, kan een proefversie proberen gedurende een korte periode. Daarna zal de applicatie niet meer werken. Office 2016 beschikt over enkele nieuwe functionaliteiten, zoals de integratie van apps van derden.

Ook heeft Microsoft de integratie met de cloud diensten verder ingevoerd, zo is er een diepere ondersteuning aanwezig op Onedrive. Verschillende gebruikers melden dat de documenten nu standaard in de Onedrive schijf worden opgeslagen in plaats van de harde schijf. Ook bijlages in e-mails worden niet meer aan de mail gekoppeld maar naar de cloud geüpload, in de nieuwe desktop versie van Office 2016 is het mogelijk om met meerdere mensen aan een document te werken. Office 2016 moet in de herfst van dit jaar officieel worden gelanceerd, een exacte datum is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelFacebook maakt van Internet.org open platform
Volgend artikelMeerkat werkt nu ook in combinatie met Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in