Details iPad Pro opgedoken; 12,9-inch, USB-C en Stylus

Apple is op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe iPad pro. Vandaag zijn er nieuwe details opgedoken van de iPad Pro. Volgens de laatste specificaties beschikt de nieuwe iPad Pro over een Force Touch, USB C poort en een stylus. Daarnaast heeft het scherm een grootte van 12,9-inch. 

12_9_ipad_ipad_4_mini_light

iPad pro Specificaties:

Volgens een nog onbekende bron welke in het verleden vaker nieuwst over toekomstige producten heeft vrijgegeven is Apple bezig met de ontwikkeling van een nieuwe 12,9-inch iPad. Apple heeft nog niets bekendgemaakt over de nieuwe iPad. De nieuwe iPad heeft dan ook nog geen officiële naam, maar een naam zoals; iPad Pro is te verwachten.

Volgens de details beschikt de tablet over NFC. Volgens de bron met iPad Pro details zou de nieuwe iPad Pro met 12,9-inch scherm beschikken over een nieuw touchscreen met verbeterde gevoeligheid door de aanwezigheid van Force Touch. Daarnaast beschikt de nieuwe iPad ook over een USB-C poort, het is nog onduidelijk of deze poort wordt ingezet als een extra poort of dat deze poort de lightning connector moet vervangen.

Vorig artikelMeerkat werkt nu ook in combinatie met Facebook
Volgend artikelLumia 640 krijgt als eerste Windows 10 update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in