Lumia 640 krijgt als eerste Windows 10 update

De nieuwe Lumia 640 is een van de eerste smartphones welke zal gaan draaien op Windows 10, zo heeft Microsoft laten weten. Uiteindelijk worden alle Lumia smartphones voorzien van een update om het toestel naar Windows 10 te updaten. Waarschijnlijk zal Windows 10 pas aan het eind van de zomer beschikbaar komen. 

Lumia-640

Inmiddels heeft Microsoft al de eerste informatie vrijgegeven over de nieuwe updates. De Microsoft Lumia 640 zal één van de eerste smartphones zijn met een Windows 10 update, ook de Lumia 640 XL zal als een van de eerste smartphone de update ontvangen.

Microsoft heeft aten weten dat alle Windows Phone’s de update zullen ontvangen. Microsoft beloofde eerder dat alle toestellen met Windows Phone 8 een gratis update naar Windows 10 zullen ontvangen. Een aantal toestellen krijgen niet alle functionaliteiten omdat de hardware niet geschikt is.

Microsoft brengt met Windows 10 alles versies van het OS samen, de desktopversie is gebouwd op dezelfde code als de mobiele versie. Daarnaast is het ook een van de grootste verbeteringen dat iOS en Android app met een aanpassing op de Windows Phone smartphone kunnend raaien.

Vorig artikelDetails iPad Pro opgedoken; 12,9-inch, USB-C en Stylus
Volgend artikelMicrosoft werkt aan nieuwe high-end smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in