Microsoft werkt aan nieuwe high-end smartphone

Microsoft werkt momenteel aan een nieuwe Lumia smartphone in twee verschillende formaten, de smartphone komt waarschijnlijk in twee verschillende varianten beschikbaar waaronder een 5,2-inch en een 5,7-inch model. Het gaat om twee toestellen met de codenamen; Cityman en Talkman. 

Lumia 435

De nieuwe smartphone zijn bedoeld voor het Windows 10 platform. Beide nieuwe smartphones zouden met behulp van een bijgeleverd stuk hardware als vrijwel volwaardige Windows-pc gebruikt kunnen worden. De toestellen maken volgens de bron gebruik van een qhd scherm van 5,7 en 5,2-inch. De telefoons zouden intern beschikken over 32GB aan opslagcapaciteit wat je kan uitbreiden met een microSD kaart.

Aan de achterzijde van de smartphones is er een 20 megapixel camera aanwezig, aan de voorzijde is er een 5 megapixel camera te vinden. Naar verwachting beschikt de grote variant over een octacore chip van Qualcomm, de kleine variant wordt uitgerust met een hexacore chip. Wanneer de nieuwe Lumia-modellen verschijnen is niet bekend, Windows 10 voor de smartphones komt waarschijnlijk aan het einde van het jaar beschikbaar.

Vorig artikelLumia 640 krijgt als eerste Windows 10 update
Volgend artikelBijna 10 procent van de Android smartphone draait op Lollipop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in