Noodweer in Nederland; check Buienradar en de andere weerapps

Het weer van 5 mei 2015 is niet optimaal, en het is verstandig om rekening te houden met de weerapps van bijvoorbeeld Buienradar en Weeronline.  Vandaag zijn er veel evenement tijdens Bevrijdingsdag, daarom extra belangrijk om het weer goed in de gaten te houden op Buienradar en de andere weer apps.

large_td_2

Buienradar is een applicatie welke geschikt is voor de desktop en mobiele platformen. De apps kan je eenvoudig downloaden vanuit de App Store en is geschikt voor verschillende platformen waaronder Android en iOS. Buienradar.nl is niet de enige weer applicatie welke een goed overzicht geeft van de laatste weerstatus van Nederland. Voor één weer alarm is de applicatie Weeralarm.mobi de beste keus aangezien deze applicatie gericht is op de status van het weeralarm in Nederland. Voor een weersverwachting en voorspelling van de komende dagen is Weerplaza één zeer goede keus aangezien deze app één regenradar en volledige weersverwachting heeft.

Accuweather: Accuweather is een uitgebreide weer-applicatie welke al een ruime tijd beschikbaar in in de Google Play Store en App Store. De Accuweather applicatie is vooral gericht op de voorspellingen en actuele situatie in Nederland. Wil je een uitgebreid weer overzicht dat is de weer-app van AccuWeather geschikt.

WeatherPro: WeatherPro is een zeer uitgebreide weerapplicatie welke de mogelijkheid geeft om een waarschuwing af te gegeven bij extreem weer, ook is er een handig overzicht voor het weer per uur en de verwachting. De applicatie is voor Android en iOS niet gratis aangezien de applicatie verkocht wordt voor 2,99.

Vorig artikelFacebook gebruikt kaartendienst Here van Nokia
Volgend artikelOffice 2016 slaat bestanden standaard op in OneDrive

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in