Android 5.0 voor Sony Xperia Z vanaf volgende week beschikbaar

Android 5.0 voor de Xperia Z is vanaf volgende week beschikbaar voor de Xperia Z smartphone. De Xperia Z is een van de oudste smartphones van Sony welke de nieuwe update ontvangt van Lollipop. Android 5.0 Lollipop voor de Xperia Z zal vanaf volgende week beschikbaar zijn, zo laat Sony weten via Twitter.

Lollipop

Wanneer de update precies in Nederland beschikbaar zal zijn is nog onduidelijk, het kan nog enkele weken duren voordat de update beschikbaar is in Nederland. Sony heeft de nieuwere smartphones uit de Xperia Z reeks al bijgewerkt naar Android 5.0 Lollipop.

Wat is er nieuw?

Het is opmerkelijk dat Sony de update nog beschikbaar maakt voor de Xperia Z smartphone. De meeste fabrikanten ondersteunen de smartphones namelijk maar hooguit een jaar of anderhalf jaar. De Xperia verscheen begin 2013. Android 5.0 is een grote update voor de Xperia Z smartphone. De update introduceert het nieuwe Material Design op de smartphone. Ook zal de update ervoor zorgen dat de smartphone sneller zal opstarten vanwege vele optimalisaties welke zijn toegevoegd.

 

Vorig artikelOffice 2016 slaat bestanden standaard op in OneDrive
Volgend artikelPopulaire torrentsite; SubTorrents verspreide malware

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in