Nieuwe OnePlus smartphone waarschijnlijk 100 euro duurder

De nieuwe OnePlus smartphone wordt waarschijnlijk 100 euro duurder, dat blijkt uit uitspraken van Pete Lau via de Chinese variant van Twitter; Weibo. De OnePlus One is op dit moment een populaire smartphone, dit komt voornamelijk door de lage adviesprijs van de smartphone, zo wordt de smartphone verkocht voor een lage prijs van 269 euro voor de 16GB variant. 

Oneplus-8

De smartphone van OnePlus beschikt ook over prima hardware, naast de 16GB versie is er ook een 64GB variant beschikbaar, welke wordt verkocht voor 300 euro. Een Weibo-gebruiker vroeg aan Lau of de nieuwe smartphone van OnePlus 350 euro gaat kosten, Lau antwoorde op Weibo dat hij het een mooie prijs vond voor een smartphone, daarmee lijkt het erop dat de smartphone 100 euro duurder zal worden. Al langere tijd gaan er geruchten rond dat de nieuwe smartphone duurder zal gaan worden.

Lau bevestigt dat de nieuwe smartphone wordt voorzien van Qualcomms nieuwste chip, de Snapdragon 810. Andere specificaties zijn vooralsnog onbekend. Het lijkt er ook op dat de opvolger van de huidige OnePlus smartphone draait op  OxygenOS. Over welke hardware de nieuwe smartphone van OnePlus verder beschikt is nog onduidelijk.

 

Vorig artikelSimyo verhoogt maximumsnelheid 4G
Volgend artikelVeel onduidelijkheid over nieuwe ‘112-app’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in