Sony komt volgende week met Xperia Z3+

Sony komt volgende week met de Sony Xperia Z3+ smartphone. Het gaat hierbij om de zelfde Xperia Z4 smartphone welke in Japan is vrijgegeven, alleen wordt deze smartphone in Nederland verkocht onder een andere naam. In Nederland zal de smartphone verkocht worden als de Xperia Z3+ smartphone. 

Xperia-Z3+

Diverse bronnen melden dat Sony van plan is om volgende week de nieuwe XperiaZ3+ te lanceren. Vooralsnog is onduidelijk in welke landen het toestel onthuld zal gaan worden, maar een release in Nederland is mogelijk. Wel is het duidelijk dat de Xperia Z3+ waarschijnlijk hetzelfde toestel is als de Xperia Z4 smartphone.

Beschikbaarheid Xperia Z3+

De in Japan gepresenteerde Sony Xperia Z4 heeft een vergelijkbaar design als de Sony Xperia Z3, maar is wel dunner en lichter. Uiteraard is de smartphone ook weer voorzien van bescherming tegen water en stof waardoor de smartphone helemaal stof en waterdicht is. Net als zijn voorganger beschikt de Xperia Z3+ over een 5,2-inch Full HD scherm. Volgens de laatste berichten zal Sony de smartphone volgende week lanceren in een aantal landen. Of het toestel ook in Nederland uitgebracht gaat worden is momenteel nog niet bekend.

Vorig artikel‘Apple onthult iPhone 6s en 6s Plus in augustus’
Volgend artikelLily-drone vliegt zelf en volgt je automatisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in