LG G Watch R krijgt WiFi ondersteuning

De LG G Watch R krijgt waarschijnlijk in een losse update toch een WiFi mogelijkheid. Volgens LG zal in het derde kwartaal de WiFi functionaliteit uitgerold worden via een update welke wordt uitgerold naar de LG G Watch R. 

LG-G-Watch-R

Al sinds de lancering van de LG G Watch R is er veel onduidelijkheid over de LG G Watch R smartwatch, is er nu wel WiFi of geen WiFi ondersteuning aanwezig?, sinds de lancering is er inderdaad geen WiFi te vinden op de smartwatch. Maar daar gaat verandering in komen, in het derde kwartaal van 2015 komt er een nieuwe update beschikbaar waarin de WiFi functies geactiveerd zullen worden op de LG G Watch R smartwatch.

Met WiFi ondersteuning wordt de aanwezigheid van een smartphone minder groot. Normaal gesproken moet er voor een WiFi connectie een smartphone in de buurt zijn. Deze notificaties kunnen dan via een WiFi-verbinding ook op Android Wear-smartwatches worden weergegeven. Veel smartwatches waren hierop niet goed voorbereid, waaronder ook de LG G Watch R smartwatch. De LG G Watch en LG G Watch R waren standaard niet voorbereid op de ondersteuning voor WiFi. LG werkt momenteel nog steeds aan een update welke de WiFi ondersteuning werkend moet krijgen op de smartwatches.

Vorig artikelPebble start woensdag met uitlevering Time smartwatch
Volgend artikelZo krijg je 3 maanden gratis videoland unlimited met de Chromecast

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in