Hydradock geeft nieuwe Macbook meer aansluitmogelijkheden

Te weinig aansluitingen op de nieuwe MacBook? standaard beschikt de 12-inch MacBook van Apple over een enkele USB-C aansluiting, een enkele aansluiting heeft zo zijn voordelen en beperkingen. Via aanvullende adapters kan je de meeste aansluitingen en kabels makkelijk aansluiten, maar deze kosten uiteraard behoorlijk veel geld. 

Hydradock

Met de HydraDock accessoire is het mogelijk om in een keer meerdere poorten te gebruiken op de MacBook. Apple heeft standaard een aantal accessoires in het assortiment waaronder een USB C AV Multiport adapter, USB C naar VGA en een USB C naar USB adapter. De AV en VGA adapter worden verkocht voor 89 euro terwijl het USB model verkocht wordt voor 19 euro. Als je over meerdere adapters beschikt kan het nog wel eens erg prijzig worden.

Hydradock

Met een Hydradock is het mogelijk om op een strakke manier een flinke hoeveelheid aansluitingen erbij te krijgen. Via de HydraDock krijg je de beschikking over 11 poorten welke beschikbaar zijn voor SD kaartjes, Mini Display Poort en een HDMI aansluiting, ook is er onder andere viertal USB 3.0 aansluitingen te vinden op het apparaat.

Vorig artikelZo krijg je 3 maanden gratis videoland unlimited met de Chromecast
Volgend artikelDDoS aanvallen met 35 procent toegenomen in 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in