Android M gericht op verbetering accuduur

Android M, de nieuwe versie welke Google waarschijnlijk eind deze week zal aankondigen zal zich voornamelijk richten op het verbeteren van de accuduur van de smartphone. Zo meldt Android Police op basis van een anonieme bron welke eerder al juiste informatie heeft vrijgegeven. 

Android-Lolliepop

Volgens de nog anonieme bron gaat Google Android M inzetten om het energieverbruik te verminderen zodat de accu van de smartphone langer meegaat. Zo zou het bedrijf teams achter de apps; Play Store en Gmail, aanmoedigen om zo min mogelijk locatie gegevens op te vragen en de belasting van het werkgeheugen te verlagen.

Google zal donderdag 28 mei naar verwachting Android M en andere nieuwe producten en diensten uit de doeken doen tijdens de ontwikkellaarsconferentie Google I/O. Android M zal geen grote functionaliteiten bevatten maar richt zich voornamelijk om de zakelijke markt en de verbetering van Android Lollipop. Android M zal net zoals zijn voorganger een ontwikkelpreview krijgen waardoor ontwikkelaars de apps geschikt kunnen maken voor het platform.

Vorig artikelPeriscope app voor Android beschikbaar
Volgend artikelSony introduceert nieuwe Xperia Z3+ als update Xperia Z3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in