Sony introduceert nieuwe Xperia Z3+ als update Xperia Z3

Sony heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland, het gaat hierbij om de nieuwe Xperia Z3+ smartphone, dit is een verbeterde versie van de Xperia Z3 welke in oktober werd uitgebracht op de Nederlandse markt. De nieuwe smartphone zal exclusief verkocht worden via T-Mobile. 

Xperia-Z4

Net zoals de Xperia Z3 beschikt de smartphone over een 5,2-inch scherm met een Full HD resolutie. Ook de camera van 20,7 megapixel aan de achterkant blijft hetzelfde, ook is er nog steeds 3GB aan RAM te vinden in de smartphone. Wel beschikt de smartphone over een betere camera aan de voorzijde van het apparaat, zo is de 2 megapixel camera vervangen voor een 5 megapixel exemplaar.Ook wordt er bij de Xperia Z3+ een groothoeklens gebruikt.

Intern is de nieuwe Snapdragon 810 processor toegevoegd, deze moet zorgen dat de accuduur hetzelfde blijft als bij de Xperia Z3 aangezien de interne accu capaciteit kleiner is geworden van 3100mAh naar 2900mAh. De accu is iets kleiner om het toestel dunner en lichter te kunnen maken. De Z3+ is 6,9 in plaats van 7,3 millimeter dik en weegt 144 in plaats van 152 gram

Beschikbaarheid Xperia Z3+

De nieuwe smartphone wordt bij T-Mobile verkocht voor 699 euro, vanaf de tweede helft van juni wordt de smartphone verkocht in Nederland. Sony heeft de Xperia Z3+ eerder uitgebracht in Japan onder de naam; Xperia Z4.

 

Vorig artikelAndroid M gericht op verbetering accuduur
Volgend artikel‘Eind 2015 3,2 miljard internet gebruikers’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in