Gmail groeit naar meer dan 900 miljoen gebruikers

Google heeft laten weten dat de maildienst; Gmail is doorgegroeid naar 900 miljoen gebruikers. Google heeft na de bekendmaking van de cijfers rondom de Gmail dienst ook de nieuwe Gmail app vrijgegeven. In 2012 had Google nog 425 miljoen gebruikers, dit is ook het laatste meetmoment. 

inbox by gmail

In vier jaar tijd is er dus een verdubbeling te zien in het aantal gebruikers welke de dienst gebruiken. Google heeft ook een nieuwe app vrijgegeven voor de Gmail Inbox app, deze app beschikt over een nieuwe interface. De nieuwe Gmail inbox gaat hetzelfde eruitzien op je telefoon, tablet of computer. Dit zorgt ervoor dat je een goed overzicht krijgt.

De app is apart te downloaden naast de Gmail app, de app heeft de naam Inbox by Gmail meegekeken. Voor zowel iOS als Android is er een app te vinden. De app Inbox was langere tijd alleen voor een beperkte groep beschikbaar, vanaf deze week is de app voor iedereen beschikbaar. Inbox is Googles slimme email-client, die e-mails automatisch kan sorteren in mappen, en herinneringen kan versturen op het moment dat je bijvoorbeeld een afspraak hebt. De app werd ongeveer 7 maanden geleden gepresenteerd, maar was tot deze week nog altijd in bèta. Google heeft de app getest onder een grote groep gebruikers.

Vorig artikelOnePlus One vanaf 1 juli waarschijnlijk goedkoper
Volgend artikelQualcomm toont Tango smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in