Google Now volledig in het Nederlands

Google Now is sinds vandaag volledig in het Nederlands beschikbaar, de Google Now dienst ondersteunt sinds vandaag ook een aantal Nederlandse spraakcommando’s. Via de slimme assistent zijn er vele handelingen mogelijk, zo kan je via de Nederlandse taal nu contacten bellen. Ook is het mogelijk om e-mails te versturen via de spraakassistent. 

Google-Search-Now-update

Vooral het opzoeken van contacten is handig, voortaan kan je de naam gewoon in het Nederlands uitspreken met het commando; ‘Bel’ Tijdens de actie zoekt Google op je telefoon naar contacten. Op basis daarvan wordt die contactpersoon gelijk gebeld.

Beschikbaarheid Google Now

Naast de standaard commando’s is het nu ook mogelijk om e-mails te dicteren en direct te versturen. Het is inmiddels ook mogelijk om een opdracht te starten via het commando “Ok Google”. Dat kon al wel andere talen als het Engels, maar niet in het Nederlands, vanaf vandaag is dat wel mogelijk. Voor de Nederlandse update is er geen update vereist op het toestel, aangezien de verbetering is toegevoegd aan de server kant van Google.

Vorig artikelSteam laat gebruikers geld terugvragen bij aanschaf games
Volgend artikelZo haal je het meeste uit Popcorn Time

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in