Sony Xperia Z3 en Z3 Compact krijgen Android 5.1 vanaf juli

De Sony Xperia Z3 en X3 Compact zullen over enkele weken de update krijgen voor Android 5.1, naast de Xperia Z3 en Z3 Compact krijgen ook een groot aantal andere Sony smartphones nog de update naar de nieuwste versie van Android. De toestellen worden dan voorzien van Android 5.1 Lollipop.

Android

Op termijn krijgen alle smartphones uit de Sony Xperia Z-serie de update naar Android 5.1 Lollipop, zo heeft Sonny laten weten op zijn blog. Niet alleen de Xperia Z3 en Z3 Compact krijgen de update naar Android 5.1, ook de oudere smartphones zoals de Xperia Z zal nog de update meekrijgen naar Android 5.1. De Xperia T2 Ultra en Xperia C3, die eerder dit jaar nog een Android 5.0 update ontvingen, krijgen ook Android 5.1. En de Xperia M2 en M2 Aqua, die nu nog op Android 4.4 KitKat lopen, zullen ook bijgewerkt worden.

Vanaf juli zal de update worden uitgerold naar de smartphones wereldwijd, het kan wel nog enige tijd duren voordat de update beschikbaar komt in Nederland aangezien de update vooral verbeteringen achter de schermen biedt.

Vorig artikelGoogle Chrome update zorgt voor langere accuduur
Volgend artikelSteam-apparaten van Valve rond oktober verkrijgbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in